GDPR

Den 25:e maj 2018 ersättattes personuppgiftslagen, PUL, med EU:s nya lagstiftning General Data Protection Regulation, GDPR, som i Sverige kallas dataskyddsförordningen.

K-service AB säkerställer att vår behandling av personuppgifter uppfyller de nya kraven. För oss är det viktigt att du som kund skall känna dig trygg och säker när du handlar hos oss.

Vi lagrar de företagsuppgifter inklusive personuppgifter ni registrerat eller lämnat hos oss, endast för ändamål i vår affärsrelation. Som kund eller leverantör ingår du ett avtal med oss vilket utgör en laglig grund att spara uppgifter såsom, ert företagsnamn, organisationsnummer (personnummer för enskilda firmor), adress, kontakpersoner på ert företag, telefonnummer och mejladresser. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används endast för att vi ska tillhandahålla våra tjänster till dig. Varje gång vi behandlar personuppgifter som vi samlar in från dig informerar vi dig om huruvida tillhandahållandet av personuppgifter är lagstadgat eller obligatoriskt för att ingå ett avtal och huruvida det är obligatoriskt att tillhandahålla personuppgifterna och eventuella konsekvenser om du väljer att göra det. 

Vi lagrar vanligtvis uppgifterna i 2 år men följer dessutom andra lagar och kan därför spara vissa uppgifter i 7 år.

Om du anser att K-service har hanterat dina uppgifter på ett felaktigt sätt, vänligen kontakta oss.

 

K-service J & I Bolin AB

Telefon: 0456-15544

Du har en gammal webbläsare!

Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.

×